Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

Advies

Een nieuw horloge is te snel gekocht.

Uw horloge is een product, dat u vaak jarenlang trouwe dienst bewijst. Horloges staan onder invloed van temperatuurschommelingen en komen in contact met vocht. Glas en banden slijten en ook de kast beschadigt nogal eens. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de reparatiemogelijkheden en schrijven daarom een horloge te vroeg af. Uw juwelier adviseert u al snel een nieuw horloge, vaak omdat hij ook niet weet dat een horloge goed en vakkundig gerepareerd kan worden.

horlogemaker

Cosmetische verbeteringen

Als wij een horloge binnen krijgen, dan is dit vaak uit noodzaak geboren. De batterij is bijv.. leeg of het mechanisch uurwerk loopt niet goed. Voor u redenen om uw horloge ter reparatie aan te bieden. Tijdens het onderzoek blijkt al gauw dat met een paar kleine ingrepen verrassende resultaten kunnen worden geboekt. Zo kan achter versleten horlogeglas een prachtige wijzerplaat tevoorschijn komen of toont een bekraste stalen band weer als nieuw nadat het gepolijst is. Heeft u een dierbaar horloge dat al vele jaren oud is? Dan zien wij mogelijkheden om bijv. de wijzerplaat te restaureren en evt. de kast opnieuw te vergulden. Wijzers zijn vaak bepalend voor het ontwerp en geven de “look” aan de compositie van het uurwerk. Vervanging van gecorrodeerde wijzers leidt daarom tot een spectaculair herstel van de schoonheid van uw horloge.

Wij zullen u oprecht adviseren. Indien wij constateren dat het uurwerk te ver heen is, hebben cosmetische reparaties weinig zin.

Technische verbeteringen

Ook niet cosmetische ingrepen kunnen van belang zijn. Indringend vocht is dé grote vijand voor ieder horloge. Uw horlogemaker herkent direct versleten pakkingen of ingedrongen vocht. Een tijdig en goed advies kan voorkomen dat u problemen krijgt met het ingedrongen vocht.

Deze en nog veel meer reparatiemogelijkheden zullen wij u adviseren.

Gratis advies

Naast het onderzoek naar aanleiding van de directe reparatievraag, geven wij u aanvullend advies om uw horloge nog beter te maken. De prijsopgaaf is modulair, zodat u zelf kunt kiezen welke aanvullende adviezen u wilt opvolgen. Het advies is kosteloos en wordt automatisch bij de prijsopgaaf van de reparatie gegeven..

Een voorbeeld van vochtschade. Uitwendig valt er vaak niets te zien.

Voor en na reparatie

Voor en na reparatie