Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

Horloge reparatie

Veilig adres

Uw horloge is u veel waard. Veelal is het een cadeau dat door dierbaren is geschonken en de aanschaf is vaak niet goedkoop. Daarom is het van belang dat u uw horloge bij een goed en vertrouwd reparatieadres in handen geeft. Onze horlogemakers hebben jarenlange ervaring. De status van uw horloge wordt bij binnenkomst nauwkeurig vastgelegd. Daarna wordt het onderzocht, een prijsopgave gemaakt en na uw instemming gerepareerd. Beschadigingen ten gevolge van de reparatie worden door ons hersteld. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Na reparatie wordt uw horloge onderworpen aan een nauwkeurige controle op juiste werking alvorens het aan u retour wordt verzonden.

Breed scale aan soorten van beschadigingen

Horloges zijn er in vele verschillende soorten en maten. Schades en storingen aan horloges eveneens. De combinatie van deze twee maakt het ondoenlijk om u direct een prijsopgaaf van de reparatie te geven. Soms lijkt de schade evident, bijvoorbeeld een gebroken kroon of een gebroken glas. Toch kan schijn bedriegen. Een gebroken kroon duidt er meestal op dat het inwendige uurwerk aan relatief grote krachten is blootgesteld. Hierdoor kan gevolgschade in het uurwerk zelf ontstaan.. Of als het glas gebroken is, kan er vocht, vuil en glassplinters in het uurwerk binnengedrongen zijn. De werkelijke schade kan pas goed worden beoordeeld nadat wij het horloge nauwkeurig hebben onderzocht.

Prijsopgaaf horloge reparatie

Daarom ontvangen wij graag uw horloge om hem te onderzoeken op de schade. (Lees meer over verzending van uw horloge.) Na ontvangst wordt het horloge geopend, zodat wij de volledige omvang van de schade kunnen beoordelen. U ontvangt eerst een prijsopgave inclusief maximale levertijd. Pas na uw instemming gaan wij over tot reparatie. Mochten wij niet meer aan de onderdelen kunnen komen, dan zenden wij u uw horloge in dezelfde staat en zonder kosten retour.
. Mocht u het niet waard vinden om uw horloge te laten repareren, dan sturen wij het uurwerk aan u terug.
U dient dan alleen de verzendkosten te vergoeden. Omdat wij een onafhankelijke partij zijn, en zelf geen horloges verkopen, kunt u ervan overtuigd zijn dat wij niet snel een horloge “opgeven”.

uurwerk

Soms kunnen horloges te veel versleten zijn om nog te repareren. De reparatiekosten zijn dan relatief hoog of essentiële onderdelen ontbreken eenvoudigweg. Hiervan ontvangt u van ons bericht. Uiteraard oordeelt u zelf over het kostenaspect.

Horloge reparatie en advies

Na ontvangst van uw opdracht, bestellen wij de benodigde onderdelen. Daarna wordt gestart met de reparatie. Vaak ontvangt u van ons ook nog een bijpassend advies. Van de reparatie stellen wij een nauwkeurig rapport op, zodat u inzage heeft in hetgeen er gebeurd is. Uw horloge wordt onder verzekerde verzending aan u geretourneerd (lees meer hierover onder verzending).

Garantie

De praktijk blijkt soms weerbarstig. In sporadische gevallen komt het voor dat de reparatie niet goed is uitgevoerd of is het technisch niet mogelijk om zonder langdurig testen het effect van de reparatie te controleren. In dat laatste geval stellen wij u hiervan op de hoogte en hanteren wij een garantieperiode van een half jaar na reparatiedatum. Evt. extra verzendkosten nemen wij voor onze rekening.