Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

Gratis Verzending

Simpele GRATIS verzekerde verzending bij reparaties vanaf € 30,=

Indien uw reparatie meer dan € 29,99 inclusief btw euro kost en de verzending vindt binnen Nederland plaats, dan zijn de retourverzendkosten inbegrepen in de reparatieprijs.

Misschien vraagt U zich af of het verzenden van horloges per post wel veilig is. De horloges worden in een neutrale schokbestendig verpakking verzonden. Derhalve is transportschade vrijwel uitgesloten. Wist u dat uw juwelier het zelfde doet, indien het horloge voor reparatie wordt doorgezonden naar de horlogemaker?

Hoe werkt het:

  • U hoeft zich niet te bekommeren om het verpakkingsmateriaal en het labelen. Wij sturen u per post een speciale gelabelde verzendenveloppe met daarin het verpakkingsmateriaal.
  • Het verzoek is uw horloge volgens de bijgevoegde instructies te verpakken.
  • Het pakketje kunt u inleveren bij een PostNL servicepunt, b.v. de Primera winkel. Deze bevindt zich in vrijwel iedere woonplaats en verzenden met de verzendmethode naar uw eigen keuze.
  • Het pakketje wordt met track&trace service verzonden.
  • Zodra het horloge is gerepareerd, zullen wij u het horloge retourneren en wordt bij u thuis bezorgd en met de track&trace services verzonden. De verzendkosten hiervoor zijn gratis.

We hebben uw horloge standaard tot € 500,= verzekerd tegen verlies of schade tijdens transport. De verzekeringsvoorwaarden komen overeen met die van PostNL

U kunt uw horloge tegen meerprijs bijverzekeren tot een bedrag van € 5.500,= of maak uw wensen kenbaar op het aanmeldformulier van onze website . Vraag ons via contact om meer informatie over deze service.