Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

IWC horloge reparatie

IWC, International Watch Company, staat bekend als de crème de la crème van de horlogemerken. In 1868 is het opgericht door Florentine Ariosto Jones, een horlogemaker en ingenieur uit Boston. Op dat moment was hij nog werkzaam als leidinggevende bij de horlogefabrikant E. Howard & Company. Jones zocht naar een mogelijkheid om Zwitserse horlogemakerskunst met moderne productietechnieken uit de VS te combineren.

De horlogefabrikant dankt een groot deel van zijn bekendheid aan een uitvinding in de 20e eeuw: het vliegtuig. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is IWC gestart met het produceren van een horloge, de Big Pilot’s Watch 52 T. S. C. met een manufactuurkaliber en een grote seconde, dat werd gedragen over het vliegersoverall. IWC maakt meer dan twintig verschillende pilotenhorloge-modellen. Vaak worden deze horloges vernoemt naar iemand. Een serie is bijvoorbeeld genoemd naar de piloot en schrijver Antoine de Saint-Exupery. Ook is er een model vernoemt naar het Engelse jachtvliegtuig Spitfire.

Naast vliegtuighorloges maak IWC ook andere modellen zoals het technische horloge, het duikhorloge, het klassieke horloge en het elegante horloge. IWC met passie voor innovatie en technische inventiviteit een internationale reputatie opgebouwd.

Uw IWC horloge met precisie en kennis laten repareren

Als u uw IWC horloge wilt laten repareren bent u bij 123Watchrepair.nl aan het juiste adres. Mocht het zijn dat uw IWC horloge niet meer naar behoren werkt, een onderdeel kapot is of als deze beschadigd is helpen wij u graag verder. Het kan zijn dat er iets kleins gerepareerd moet worden, maar laat het altijd over aan een professionals. Het zou erg jammer zijn als u uw mooie IWC horloge in gevaar brengt. Wij zorgen ervoor dat uw horloge van IWC vakkundig gemaakt wordt. De horlogemakers van 123Watchrepair.nl hebben de kennis en ervaring. Als uw horloge is gemaakt, krijgt u altijd een half jaar garantie die ingaat na de reparatiedatum.

Uw horloge laten maken met kennis en ervaring

Bij 123Watchrepair kunt is terecht voor reparatie van diverse soorten horloges. Naast het repareren van IWC horloges zijn wij ook gespecialiseerd in de merken Seiko, Diesel, Rolex en meer topkwaliteit horlogemerken. Wij bieden niet alleen de service reparatie aan. U kunt bij ons ook terecht voor het reinigen van uw horloge of een goede onderhoudsbeurt. Als u meer informatie wilt over onze services kunt u gerust contact opnemen met een van de medewerkers van 123Watchrepair.nl.

Ook kunt u kijken bij onze tips & trucks voor handige tips en informatie over het onderhoud van uw horloge en hoe u er het beste mee om kunt gaan.