Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

Omega horloge reparatie

 

Omega is een Zwitsers horlogemerk wat al heel wat jaren bestaat. Het is opgericht door Louis Brandt en later overgenomen door zijn zoons. Het was een van de grootste horlogefabrieken van Zwitserland en in 1903 werd het overgenomen door vier jonge mensen. Omega valt tegenwoordig onder de Swatch Group en is een van de belangrijkste merken in die groep. Omega heeft al heel wat horloges geproduceerd en daar zitten ook zeker een aantal speciale modellen tussen. Zo is de Omega Speedmaster een horloge die als enige op de maan gedragen is. Daarnaast worden veel modellen van de Omega horloges in de James Bond films gebruikt, vanaf de GoldenEye is er in elke film gebruik gemaakt van deze horloges. De Omega horloges zijn tegenwoordig nog steeds erg populair en worden dan ook veel gedragen. Ondanks de goede kwaliteit van deze uurwerken kan het altijd voorkomen dat er iets kapot gaat of beschadigd raakt. Gelukkig kunt u dan terecht bij 123Watchrepair.nl, wij repareren uw Omega horloge voor u en maken deze weer als nieuw.

Uw horloge van Omega laten repareren door een specialist

Bij 123Watchrepair.nl bent u aan het juiste adres als uw Omega horloge niet meer naar behoren werkt, er een onderdeel kapot is of als deze beschadigd is. Een van onze specialisten kan uw horloge repareren, zo kunnen wij voor u de batterij vervangen, het glas repareren of het uurwerk lopend maken. Ook voor een goede onderhoudsbeurt aan uw horloge kunt u bij ons terecht, wij polijsten uw horloge en reinigen deze van binnen en van buiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw Omega horloge op de juiste manier repareren met alle precisie en kennis. Naast de reparatie van een Omega horloge kunnen wij ook vele andere horloges repareren. Zo kunt u bij ons terecht met horloges van de merken Seiko, Diesel, Rolex en meer topkwaliteit horlogemerken.

De beste horlogemakers met veel kennis en ervaring

Als u uw horloge laat repareren door een van horlogemakers van 123Watchrepair.nl, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Door de juiste kennis over diverse horlogemerken en de jarenlange ervaring kunnen wij uw horloge weer werkend maken en deze als nieuw eruit laten zien. U kunt via onze webshop uw horloge eenvoudig online aanmelden voor reparatie. Heeft u vragen over onze reparatieservice of over uw horloge, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en proberen al uw vragen met betrekking tot horloges te beantwoorden. Ook voor advies over het onderhoud van uw horloge bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk bij onze tips en trucs voor handige informatie en tips voor de onderhoud en omgang van uw horloge.