Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

Rado horloge reparatie

 

Rado is een bekend horlogemerk dat in 1957 is opgezet door drie broers uit Zwitserland. Hiervoor waren de drie broers al een fabriek begonnen in het maken van uurwerken. Maar in 1957 kwam dus pas de eerste horlogecollectie onder de naam Rado op de markt en tot op de dag van vandaag is het merk Rado nog steeds erg populair. Rado heeft diverse horlogecollecties op de markt gebracht, ze specialiseerden zich vooral in het maken van luxueuze horloges. In 1962 heeft Rado het eerste krasvrije horloge gemaakt, deze was erg populair. Tegenwoordig worden er nog steeds Rado horloges verkocht, deze horloges zijn van een topkwaliteit. Toch kan het altijd gebeuren dat er in de loop der tijd toch een onderdeel kapot gaat. Dit kan komen door het vele gebruik of doordat deze bijvoorbeeld is gevallen. Bij 123Watchrepair.nl bent u dan aan het juiste adres, hier kunt u diverse modellen van de Rado horloges laten repareren.

Voordelig en goed uw Rado horloge laten repareren

Werkt uw Rado horloge niet meer naar behoren of is deze beschadigd? Wij van 123Watchreapair.nl kunnen uw horloge weer als nieuw maken. Hoewel de Rado horloges erg stevig zijn en gemaakt zijn van topkwaliteit materialen, kan het altijd voorkomen dat deze kapot gaat. Het kan iets heel kleins zijn wat kapot is gegaan, maar laat dit altijd aan een professional over. Horloges zijn erg kwetsbaar van binnen en dit moet dan ook met alle precisie gebeuren. Nadat u uw Rado horloge hebt laten repareren bij 123Watchrepair.nl, krijgt u altijd een half jaar garantie over de gerepareerde onderdelen. Ook voor onderhoudsbeurten bent u bij ons aan het juiste adres, wilt u zo lang mogelijk door kunnen met uw prachtige Rado horloge? Dan raden wij aan om deze eens in de zoveel tijd te laten onderhouden, zo kunt u er jarenlang plezier van hebben.

Uw horloge laten repareren door een specialist

Bij 123Watchrepair.nl kunt u uw Rado horloge voordelig en goed laten repareren, daarnaast kunnen wij ook andere merken horloges voor u repareren. Zo bieden wij reparatie aan voor horloges van onder andere de merken Rolex, Omega, Seiko, Guess en meer bekende horlogemerken. U kunt uw horloge aanmelden voor reparatie via onze website, dit gaat via een handig aanmeldformulier. Ook kunt u telefonisch contact op nemen met onze horloge reparatie service en zo een afspraak maken voor de reparatie van uw horloge. Wij staan graag voor u klaar om uw horloge zo goed en snel mogelijk te repareren, zo kunnen wij de batterij vervangen, het uurwerk lopend maken, het glas repareren en meer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze reparatieservice, wij helpen u graag verder!