Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

Seiko horloge reparatie

De Japanse fabrikant Seiko is vooral gespecialiseerd in het maken van horloges. Het bedrijf werd in 1881 opgericht in Tokio door Kintaro Hattori. Seiko heeft erg veel verschillende horloges geproduceerd en was de eerste die het kwartshorloge maakte en in grote hoeveelheden verkocht. De Seiko horloges zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, dat was namelijk de passie van Hattori. Er zijn diverse modellen te verkrijgen van de Seiko horloges, zo heeft u onder andere de Grand Seiko, de Astron, de Presage en de Premier. Al deze horloges hebben een verschillende uitstraling, de ene is sjiek en de andere juist stoer. De horloges van Seiko kunnen erg lang mee gaan, maar natuurlijk kan het gebeuren dat het horloge slijt naarmate deze al een lange tijd gedragen wordt. Ook kan er een onderdeel kapot gaan na al die jaren van gebruik, gelukkig kunt u dan terecht bij 123watchrepair.

Uw Seiko horloge laten repareren door een vakman

Werkt uw Seiko horloge niet meer naar behoren of is er een onderdeel kapot gegaan, dan kunt u terecht bij 123watchrepair. Onze horlogemakers hebben jarenlange ervaring en kunnen uw prachtige Seiko horloge weer als nieuw maken. Het kan zijn dat er maar iets kleins is wat moet worden gerepareerd, maar laat het altijd over aan de professionals. Als u zelf een poging doet om uw Seiko horloge te maken, doet dit het horloge vaak niet goed en bent u nog verder van huis. De horlogemakers van 123watchrepair kunnen uw horloge professioneel repareren. Als uw horloge is gemaakt, krijgt u altijd een half jaar garantie die ingaat na de reparatiedatum.

Diverse horloges voordelig en goed laten repareren

Naast de reparatie van Seiko horloges zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van andere soorten horloges. Ook kunnen wij naast de reparatie van horloges uw horloge ook reinigen en voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Wil u meer informatie over de reparatie van uw horloge of de reiniging ervan, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Ook kunt u kijken bij onze tips & trucks voor handige tips en informatie over het onderhoud van uw horloge en hoe u er het beste mee om kunt gaan. Door onze jarenlange ervaring, kennis en goede mankracht kunnen wij bijna ieder horloge repareren. Door de scherpe reparatieprijzen is het de reparatie van uw horloge ook nog eens waard en kunt u er weer van genieten. U kunt uw horloge eenvoudig aanmelden voor reparatie, u hoeft niet in de buurt te wonen, want u kunt het uurwerk veilig naar ons opsturen.