Email info@123watchrepair.nl
Telefoon 074 - 2020260

Tag Heuer horloge reparatie

De horloges van Tag Heuer hebben een Zwitserse roots. Vanaf 1969 is het bedrijf Heuer begonnen met het fabriceren van horloges. De Tag Heuer horloges staan bekend om hun sportieve uitstraling en dusdanige hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat er de Tag Heuer collectie veel waarde heeft. De gemiddelde prijs per horloge loopt sterk uiteen. Toch kan zelfs de duurste variant schade krijgen.

Het is zeer belangrijk dat u uw Tag Heuer horloge periodiek laat onderhouden. Over het algemeen raden wij aan om uw horloge twee tot vier keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor voorkomt u beginnende slijtage en hoeft u geen defecte onderdelen te vervangen. Dit scheelt niet alleen geld maar ook veel tijd. De duur van een onderhoudsbeurt varieert. Het ligt er voornamelijk aan om wat voor een horloge het gaat. Tussen de Tag Heuer horloges zit ook een verschil. Sommige beschikken namelijk over meerdere functies. Benieuwd wat de onderhoudskosten voor uw Tag Heuer horloge zijn? Neem dan gemakkelijk contact op of laat u terugbellen.

 

Onderhoudsbeurt voor een Tag Heuer horloge

Voorkomen is beter dan repareren. Daarom is het belangrijk dat u uw Tag Heuer goed onderhoud. Zo bieden wij het volgende servicepakket aan. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat de lithium batterij wordt vervangen en de ultrasonoor wordt gereinigd. Dit voorkomt vervuiling die kan leiden tot slijtage. Daarnaast wordt het uurwerk gecontroleerd en krijgt u een meetrapport van de nauwkeurigheid van uw Tag Heuer horloge. Ook zal er een snelle inspectie komen voor het testen van de waterdichtheid. Dit allemaal realiseren wij voor een bedrag van €38,50. Het bedrag is inclusief de retourverzendkosten en standaard verzekering.

Naast een grondige onderhoudsbeurt is het vooral de periodieke onderhoud dat van groot belang is. Dit wordt door velen zwaar onderschat. Een Tag Heuer horloge moet doorgaans namelijk jaren achtereen functioneren. Het regelmatig schoonmaken van uw horloge verlengt de levensduur. Daarnaast zorgt u ervoor dat het opgehoopte zweet en stof verwijderd wordt. Hierdoor voorkomt u niet alleen slijtage maar zorgt u er ook voor dat uw horloge hygiënische is.

 

Gemakkelijk uw Tag Heuer horloge aanmelden

Een horloge dat niet functioneert is waardeloos. Mocht u desondanks goed onderhoud schade lijden. Geen zorgen, wij van 123WatchRepair.nl staan voor u klaar. Onze professionals hebben jarenlang ervaring op het gebied van horloges. Niet alleen Tag Heuer horloges maar nog vele andere merken. Na het opsturen van het horloge bekijken wij wat er precies voor nodig is om het horloge te repareren. Mocht u het niet meer de moeite waard vinden of wij kunnen niet meer aan de juist onderdelen komen. Dan sturen wij het uurwerk wij u het horloge in dezelfde staat terug zonder kosten retour.

Heeft u nog vragen of behoeft aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact met ons op en zorg dat uw Tag Heuer horloge weer vlekkeloos werkt.